5/12/08

07-05-2008 trip to Portugal

Departure - train at 11.30 amAstrid is filling in the tickets:


Jolien is preparing our presentation of Poperinge:

Singing in the train to Brussels:In the airport in Brussels:

Our plane arrives:
In the plane to Lisbon:

Jolien is trying to reassure Eva who is a little bit affraid:

For 7 of the 9 students it is the first time they fly!Arrival in Lisbon:


Arrival in the hotel and view from the hotel:
Diary of the Belgian students (in Dutch):
Woensdag 7 mei 2008.

Vanochtend was alles nog heel gewoontjes: opstaan, wassen, plassen, eten en naar school. Naarmate de tijd vorderde voelden we de spanning stijgen. 5 over 10, de bel gaat, afscheid nemen van de vrienden, … Mevr. De Wilde kwam ons halen want we moesten nog even ons dansje oefenen voor de talentenshow… Toen ging het allemaal zeer erg snel: koffers naar het Rekhof - Dhr. Boussemaere bracht ze naar het station - de trein op, en het was zover.

In Denderleeuw zijn we uitgestapt en we hebben de volgende trein genomen naar Brussel-Noord. We zongen met de hele groep allerlei kinderliedjes. In Brussel-Noord moesten we opnieuw uitstappen en een volgende trein naar Zaventem nemen. Eindelijk kwamen we aan!

We vonden het allemaal enorm spannend, alleen het wachten stak soms tegen. In Zaventem zijn we een parfumwinkel binnengestapt waar we ons allemaal hebben opgemaakt met spulletjes van Dior. We moesten toch een goeie eerste indruk maken bij de Portugeesjes en de Italiaantjes? In het vliegtuig zelf hebben we een warm broodje en een beetje fruitsla gekregen. Dit eerste was wel niet zo lekker, maar alles is goed genoeg om de honger te stillen. Iedereen was enorm verbaasd van hoe wolken in elkaar zaten. In een vliegtuig zitten is wel spannend, maar het opstijgen en het landen was niet voor iedereen een leuke ervaring: pijn aan de oren! Toen we eindelijk in Lissabon op de bus zaten, was het allemaal niet meer zo veraf, en uiteraard, het hotel was al in zicht…

Charline en Eva

1 comment:

Anonymous said...

cool site.This is my blog site http://themobilemagic.blogspot.com comments here.